Manijaci.ba

Switch to desktop

NOVI-STARI BEKRIĆ U ŽELJI!

Željino novo-staro pojačanje, od danas je Samir Bekrić, koji je potpisao ugovor na godinu i pol. Podsjetimo da je Samir Bekrić jedan od najzaslužnijih igrača za Željinu titulu u sezoni 2009/2010. 

Bekrić je prvi dio priprema proveo sa ekipom Željezničara, na kojima su i uslijedile špekulacije o Bekričevom ponovnom angažmanu u Željezničaru. 

Na današnjom press konferenciji u Plavom salonu na Grbavici, Amar Osim, šef stručnog štaba tima s Grbavice, zvanično je predstavio Željino novo pojačanje i poručio da od Bekriča očekuje dobru sezonu s obzirom da je ovaj igrač bio jedan od najboljih igrača u BiH tokom svog ranijeg boravka u Željezničaru. 

''Ekipa je jako dobra, mnogo ozbiljnija nego kada sam zadnji put igrao na Grbavici. Šef je posložio tim na najbolji mogući način i vjerujem da ćemo dati sve od sebe da obradujemo navijače osvajanjem nove titule prvaka”, izjavio je nogometaš.

Želio sam biti blizu porodici, a ljudi iz Želje su bili fer prema meni i mislim da s moje strane ne bi bilo korektno da sam odbio njihovu ponudu. Sada je najbitnije da dobrim igrama vratimo navijače na Grbavicu”, rekao je Bekrić na današnjoj press konferenciji.

 

Copyright by GavickPro 2011. All rights reserved.

Top Desktop version